Mitesszer kezelő rendelése

A faszén és konjac

A konjac az egyetlen növényi anyag, amely alkalmas természetes szivacs előállítására, rajta kívül csak valódi tengeri szivacsok használhatók ilyen célokra, amelyek azonban állati eredetűek. A magyarul többek között gumipálma és kígyópálma néven ismert növény különleges, nagy keményítőtartalmú glükomannán rostjaiból készül természetes eljárással.

A teljes egészében növényi arctisztító szivacsot úgy készítik, hogy a konjac keverékbe bambuszból készült faszenet kevernek, így természetes módon tartalmaz ásványi anyagokat, káliumot, kalciumot, vasat és nátriumot. A konjac-kal kombinálva a bambusz faszénben oldott szén eltávolítja a zsírt, a szennyeződéseket és a felesleges faggyút a pórusokból, így a bőrt tisztává és ragyogóvá teszi.

A bambusz faszénnel készült konjac szivacs nem okoz bőrirritációt, hipoallergén. Kifejezetten ajánlott zsíros, mitesszeres, pattanásos bőrre, de minden bőrtípusra alkalmazható, a legérzékenyebb arcbőrt sem szárítja ki, napjában akár két alkalommal is teljes biztonsággal használható az arcon vagy a test bármely felületén. Antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően gyulladáscsökkentő hatással bír, hatékony a pattanások ellen, és antibakteriális, így az azokat okozó baktériumok ellen is sikerrel veszi fel a harcot.

Természetes hálós felépítésének köszönhetően gyengéden masszíroz, fokozza a vérkeringést, ezáltal serkenti a bőr megújulását. Első használat előtt a szivacsot harminc percre be kell áztatni, így nyeri el puha, finom zselés állagát. Ezután napi arctisztításhoz már elég csak megnedvesíteni, majd körkörös mozdulatokkal a bőrbe masszírozni. Magában használható, tisztítószer használata nélkül varázsolja gyönyörű tisztává, ragyogóvá és puhává az arcbőrt. Sminkeltávolításra is alkalmas, normál napi arcmosáshoz is tökéletes. Ha valaki szeretne, használhatja arclemosóval is, a szokottnál jóval kisebb mennyiséget alkalmazva.

Mivel a szivacs teljesen természetes, sem színezőanyagokat, sem tartósítószereket nem tartalmaz, 1-3 havonta érdemes lecserélni. Használat után mindig ki kell szárítani, és jól szellőző, lehetőleg hűvös helyen kell tárolni.

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!